Den informative cirkulære økonomi betyder vækst for den enkelte og cirkulær vækst for et stort antal byer og virksomheder, der får indblik i den enkeltes praktiske action.

Alle virksomheder gør noget grønt de kan være stolte af.

Uanset størrelsen og effekten at den bæredygtige handling vil andre kunne gøre den meget større og mere effektiv. Det fantastiske ved bæredygtighed der kommunikeres via Whogreen er at, der kun er vindere.

Byer og business kan være stolte af mange ting, der gøres for at reducere negativ indflydelse på miljøet og sundheden for mennesker. Whogreen konceptet hjælper med at finde de emner som er ønskeligt at dele fra byen og virksomheden side.

Byer der deler deres bæredygtige valg kan finde ny inspiration pga. en fælles interesse i at nedbringe CO2 og bruge miljøvenlige materialer, samt mange andre bæredygtige hensyn.

Når virksomheder reducerer deres carbon og ressource footprint kan den enkeltes valg være en stor inspiration for andre.

Det kan være omkostningstungt at omstille en produktion eller handle med nye leverandører, men det vil sikre en bedre økonomi på den lange bane.

Den informative cirkulære økonomi kan være med til at gøre den grønne omstilling hurtigere og mere effektiv og derved er den cirkulære økonomi forbedret.

Den informative cirkulær økonomi (The Informative Circular Economy – DICE).

Role the dice og få din miljøprofil på Whogreen i dag.

1_1_magic_leaf_1

Super Icons beskrivelser.

Det er vigtigt at spare tid

Med Superside listen over de bæredygtige valg får andre mulighed for:

At vælge dit produkt idet listen fortæller en god historie om produktet.

At være stolt af at bo i en by, idet listen fortæller en god bæredygtig historie.

At blive inspireret til at implementere ting fra listen.

 

Bestil en Superside light eller Superside på engelsk i dag og få din bæredygtige liste delt med verden. Se Supersider light og Supersider.

Hvert emne på listen kan være med i en SUPERGRUPPE. Supergrupper giver naturlig styrke til den informative cirkulære økonomi, som alle mennesker kan tage del i.

©2021 Whogreen opslagsværk WHOGREEN & AWARDGREEN

KONTAKT OS

Send en e-mail og vi vil vende tilbage til jer snarest muligt. Vi ønsker jer en bæredygtig dag.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?