Brug af løsning for mindre madspild GLOBAL WAY
Whogreen stjerner
6

Super Ikon
DEN YNDIGE LILJE

Farve
Lime
Våde ressourcer og genbrug.

Dyr
Kolibri
Våde ressourcer og genbrug.

Brug af løsninger for mindre madspild GLOBAL WAY viser virksomheder der anvender teknik, software eller andre styringsredskaber for at sikre at så lidt organisk materiale som muligt går til spilde.

Eksempel. Løsningerne kan være med til at øge fødevaresikkerheden og overholde krav herom. Når kulde og varme styres kan det forhindre at der skal smides mad væk, hvis temperaturen har været for høj eller for lav.

Der er flere virksomheder på vej som eksempler.

Mindre madspild

Hos Uffe restauranten på Vendsyssel Teater bruges et simpelt overvågningsudstyr så det kan måles om maden har den rette temperatur. IT-udstyret sender en alarm hvis temperaturen er over er under det der skal være for at holde maden frisk. Det kan spare fødevareressourcer og sørge for mindre spild.

©2020 WhoGreen medaljeguide WHOGREEN & AWARDGREEN

KONTAKT OS

Send en e-mail og vi vil vende tilbage til jer snarest muligt. Vi ønsker jer en bæredygtig dag.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?