At gøre jorden til et bæredygtigt sted kræver gode eksempler på bæredygtighed. Whogreen's farver gør bæredygtige actions nemmere at genkende fra hinanden.

Bæredygtigt tema farvekode

Rewards med farver hjælper læseren til at få et hurtigt overblik over hvilke ting byen og virksomheden gør, der kan gavne samfundet ved at dele viden og valg omkring bæredygtighed.

Farver og point er dynamiske

År for år gives der generelt flere Rewards med farver og point til den enkelte by, organisation og virksomhed.

8 engagementsområder

Hvordan vælges Rewards?

Rewards publiceres efter research og interview med modtageren. Det er frivilligt at vise Rewards med grønne point.

Forbehold. Husk at Rewards er vejledende. Rewards gives ud fra byers og virksomheders kommunikation, eksempelvis rapporter. Når der gives en Reward for miljømærker og certificeringer bliver disse undersøgt af dem der står for miljømærkningen og certificeringen.

15 Rewards med et antal stjerner og flere farvekombinationer for en super grøn verden

At deltage i netværk og være med til at informere er også prisværdigt.

Læs om nogen af Super Ikonerne i det nedenstående.

Den Grønne Klode er for byer og organisationer. Kloden vist med baggrundsfarven varm jord er farven for byer og områder, der viser flere underpunkter (farver) for bæredygtighed. Hvis kloden ses med mørkegrøn farve, kan det være en organisation, der primært arbejder med at øge og bevare bæredygtig skovdrift.

Det Magiske Blad og Den Smukke Buket ses, når der f.eks. reduceres CO2. Farven er gul når der anvendes vedvarende energi og farven er turkis når der reduceres energiforbrug. Hvis omkring 20% af energien dækkes at solenergi vil Den Smukke Buket ses. Hvis over 80% dækkes vil man se Det Magiske Blad.

©2020 WhoGreen medaljeguide WHOGREEN & AWARDGREEN

KONTAKT OS

Send en e-mail og vi vil vende tilbage til jer snarest muligt. Vi ønsker jer en bæredygtig dag.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?