Bæredygtig helt? Få alle bæredygtige temaer med der tæller for jeres kunder og medarbejdere

WHOGREEN RÅDGIVNING SPARER TID

Whogreen rådgivning kan hjælpe jer med at udarbejde en checkliste der fortæller hvor jeres bæredygtige indsatser er i dag. Alle virksomheder gør noget grønt de kan være stolte af. Reskabet gør motivation til grøn innovation i virksomheden.

GRØNT OVERBLIK

Der udarbejdes en informativ bæredygtighedsliste med de tiltag som kan være en del af virksomheden på kort og lang sigt. Listen inkluderer input fra alle rådgivere.

FÅ NYE EMNER MED I DEN GRØNNE FORRETNINGSPLAN

Afklaringen vil give jer og jeres medarbejdere en værdifuld kortfattet visuelt indtryk af hvor I er nu og hvor I gerne vil hen.

I bliver godt klædt på til få så mange ting med i den grønne forretningsplan som muligt. Målet er at spare penge og opfylde Danmarks ambition om at blive et land fri af fossile energikilder.

SE ANDRES VALG FOR AT BLIVE INSPIRERET

I får et redskab, der giver jer et godt overblik over hvilke valg i kan tage, set i forhold til virksomheder, der ligner jer. Ligeledes kan I få overblik over de FN verdensmål der passer til jer nu og i fremtiden.

Oplev bæredygtighed og få overblik

Kontakt Henriette på tlf. 51 23 24 61.

Bliv inspireret

Bliv en større del af den grønne omstilling

BÆREDYGTIG SMV VÆKST

Har du hørt om projektet:

Bæredygtig vækst gennem energi- og ressourceeffektive små og mellemstore virksomheder?
Bæredygtig SMV vækst, som vi kalder det, er støttet af EU gennem Den Europæiske fond for Regionaludvikling.

WHOGREEN rådgivning tilbyder konsulentrådgivning i EU-projektet. Henriette Birk Kingman rådgiver byer og virksomheder i at få et hurtigt og simpelt overblik over bæredygtige temaer for den enkelte branche, der kan indgå i en ressourceplan.

Et hold eksperter kan gennemgå din virksomhed ved en screening af energi- og ressourcepotentialer. Efter en ressourceplan er udarbejdet og den er blevet præsenteret, har du mulighed for at søge støtte på DKK 60.000 til et valgfrit konsulentforløb. Din virksomhed kan vælge konsulenter fra konsulentlisten.

Læs mere på nben.dk/smv.

I bliver
Inspireret

I får
Inspiration til Energi- og ressourcepotentialer
Checkliste for bæredygtigt engagement (energi- og ressourcer)
Checkliste der indeholder fremtidigt engagement (energi- og ressourcer).

Vi kan udarbejde
Visuel præsentation til internt brug.

Danmarks ambition er alles ambition
I bliver godt klædt på til få så mange ting med i den grønne forretningsplan som muligt. Målet er at spare penge og opfylde Danmarks ambition om at blive et land fri af fossile energikilder.

Gennem flere år har Henriette været projektleder for et EU-finansieret projekt under navnet Business2raise, hvor iværksættere blev hjulpet til at tage bæredygtige valg. Og med mange års erfaring som produktionsplanlægningschef i industrien har Henriette en stor viden om udfordringer indenfor produktion og bæredygtighed.

WHOGREEN rådgivning tibyder konkret erfaring med at få det bedste overblik og gennemarbejde de emner som virksomheden kan få værdi af. Med WHOGREEN’S værktøj kan tiden brugt på bæredygtighed gøre gavn internt og eksternt. Et WHOGREEN rådgivingsforløb giver gejst til virksomheden og medarbejderne.

Vi ser på cases

©2021 Whogreen opslagsværk WHOGREEN & AWARDGREEN

KONTAKT OS

Send en e-mail og vi vil vende tilbage til jer snarest muligt. Vi ønsker jer en bæredygtig dag.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?